krokodiller, pirater og en verdensrekord

Forår 2019 (DK).

Et visuelt foredrag om Thor F. Jensens enestående kano-ekspedition rundt om Ny Guinea

Kendt fra TV2, Ekstrabladet og Australian Geographic.

Book en eventyrlig fortælling til klubaften i sejlklubben, eller inspirer dine kollegaer med et motiverende foredrag.  Her er et ekstraordinært eventyr I sent vil glemme.

*Pris 4000kr ekskl. transport omkostninger.  Varighed: 60 min. plus 30 min. til spørgsmål.

Skriv på thor@thordox.dk og få et uforpligtende tilbud på et foredrag, der passer til netop jeres behov.

Foredrag specielt for sejlere, se her.

 

Anbefalinger

“Thor F Jensen fortæller med stor indlevelse fra ende til anden. Foredraget blev desuden komplimenteret af smukt produceret visuelt materiale. Et fantastik inspirerende foredrag der giver en lyst til selv at tage på eventyr!”

Katrine Seidelin, Tilrettelægger DR TV  

“Ikke alene er Thor en modig og visionær eventyrer….Han er også en fabelagtig formidler som på enestående vis tryllebinder sit publikum. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Thors foredrag.”

 Henrik Egede-Lassen, Naturfotograf

Beskrivelse

De få nyheder vi får fra stillehavsøen Ny Guinea handler oftest om stammekrige, kannibaler og naturkatastrofer.

Derfor søsatte Filmskaber Thor F. Jensen en traditionel kano, sammen med to Papua Ny Guineanske sejlere. Målet var at sejle hele vejen rundt om Ny Guinea og skabe en positiv historie om øen og dens befolkning.

Det blev til en fantastisk odyssé, der efter 14 måneder, og 6300 farefulde kilometer, kulminerede i en verdensrekord og de tre sejlere blev hædret som nationale helte.

Som publikum får du et foredrag ud over det sædvanlige. Thor er en erfaren formidler og prisvindende filminstruktør, der med dette foredrag har skabt en visuel opdagelsesrejse med fantastiske filmklip, fotos og grafik. En inspirerende fortælling om at følge sine drømme og arbejde sammen om et fælles mål.

 

 

Om Thor F. Jensen

Thor er en erfaren formidler med to filmpriser i ryggen og en fortid som jungleguide. Han elsker at tage publikum med på eventyr og har stået på den store scene på Massim Museum (PNG) og Dagmar Bio København.

Thor siger, “At komme ud og holde foredrag, handler om at skabe nye relationer, give publikum et underholdende eventyr og udveksle lærerige erfaringer.”

Kontakt Thor F. Jensen:  thor@thordox.dk

 

*Kampagnepris a 4000 kr pr. foredrag. Gælder i perioden foråret 2019, da Thor ønsker at udvide sit netværk.
Normalpris 5000 kr pr. foredrag.
Udgifter til transport kan komme på tale ved events på Fyn og Jylland og des lige.